DÜNDEN BUGÜNE OKULUMUZ;

1999 yılında Gemlik 2000 Dershanesi olarak başladığı eğitim-öğretim hayatına Orhangazi şubesinin de katılımıyla aynı yıl içerisinde binin üzerinde öğrenciye eğitim sundu.

2007 yılında ilçemizin Manastır semtinde Butik 2000 Dershanesi olarak Gemlik ve çevresinde eğitim hizmeti verdi ve Gemlik’i “Grup Dershanecilik” ile tanıştırdı.

2015 yılında Çamlıca 2000 Temel Lisesi’ne dönüşerek 2 yıldır başarılı mezunlar vermektedir.

2019 yılında yeni okul binası ile Umurbey’de Ana Sınıfından Lise mezuniyetine kadar eğitim verecek ÇAMLICA KOLEJİ olarak devam edecektir.

ÇAMLICA KOLEJİ olarak üniversiteye hazırlık sürecinde önceliğimiz öğrencilerimizin başarılı ve mutlu olabilecekleri bir mesleği seçmelidir.

Öğrencilerimizin bu süreçteki  sorunlarını, hissiyatını anlayabilmek adına; bizim için de önemli olan okul dönemlerimizi unutmayarak onlara yardımcı olabilmek öğrencilerimiz ile düşünebilmek her zaman en büyük mutluluğumuz olacaktır..

Çamlıca Koleji

Geleceğiniz kalabalıkta kaybolmasın

Yüzlerce başarılı öğrenci arasındaki yerinizi alın